Συνεχίζει να ενισχύεται ο ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο σούτινκγ γκαρντ, Θοδωρή Πανάρα, ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζονταν στον Αίολο Αστακού, με τον οποίο πανηγύρισε δυο συνεχόμενες ανόδους.

Αναλυτικά:

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Α.Σ.Καρδίτσας με την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Θοδωρή Πανάρα. Ο πολύπειρος γκαρντ-φόργουορντ, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Αίολο Αστακού, θα αποτελέσει μια πολύτιμη λύση στη διάθεση του προπονητή Χάρη Φόρου. Ένας παίκτης με εξαιρετικό βιογραφικό και τεράστια εμπειρία στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες,  θα φορά τη φανέλα του Α.Σ.Κ. προσδίδοντας ταλέντο και ποιότητα στην ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ.Καρδίτσας έχει ως εξής:

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Θοδωρή Πανάρα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την επόμενη περίοδο. Ο Τρικαλινός ύψους 1.95 μ. γκαρντ-φόργουορντ, με περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Α2 Εθνική με τη φανέλα του Μίλωνα, του ICBS, του Ρεθύμνου, του Πανοράματος, της Νήαρ Ηστ, του ΚΑΟ Δράμας, του Πιερικού και της Δόξας Λευκάδας, αλλά και σε Β’ και Γ’ Εθνική, φέρνει στην ομάδα τεράστια εμπειρία και ποιότητα. Τις δυο τελευταίες περιόδους, ήταν βασικός πρωταγωνιστής στις διαδοχικές ανόδους του Αίολου Αστακού μέχρι τη Β’ Εθνική, ενώ νωρίτερα στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ανόδους από την Α2 στην Α1 Εθνική με Μίλωνα, ΚΑΟΔ, Ρέθυμνο και Πανόραμα. Επίσης, αγωνίστηκε σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ με τη φανέλα του Ρεθύμνου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στο περυσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ήταν βασικός και αναντικατάστατος στον δευτεραθλητή Αίολο Αστακού και σε 24 συμμετοχές σκόραρε 350 πόντους, ευστοχώντας σε 46 τρίποντα. Ο Θοδωρής Πανάρας, διακρίνεται για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του, την ευχέρεια στο σκοράρισμα και το μακρινό σουτ, αλλά και τη δυνατότητά του να προσφέρει από πολλές θέσεις της πεντάδας. Η διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.