Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη έφτασε η Πεντέλη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μαλούκου, ο οποίος διέπρεψε τα προηγούμενα χρόνια με τον Προμηθέα Χαλανδρίου, ενώ την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είχε 11 πόντους ανά παιχνίδι. Επίσης η ομάδα των βορείων προαστίων παραχώρησε τον Μιχάλη Σταθάκη στο εφηβικό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ με χαρά υποδέχεται στην οικογένεια της,τον  28χρόνο ύψους 2.03 μ, center Δημήτρη Μαλούκο με την πεποίθηση ότι με  με το ταλέντο του αλλά και την εμπειρία του, από τα εθνικά πρωταθλήματα, θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την front line της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και ένα γεμάτο πρωτάθλημα με προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

 

H AE ΠΕΝΤΕΛΗΣ με πολύ ενδιαφέρον θα παρακολουθεί την πορεία και την  εξέλιξη ενός παιδιού, από τα σπλάχνα της, του ταλαντούχου point guard Mιχάλη Σταθάκη που παραχωρήθηκε για να αγωνισθεί ,στο εφηβικό τμήμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ. Ο Μιχάλης αποτέλεσε στην αγωνιστική περίοδο 2015-16 μέλος του ρόστερ της ανδρικής ομάδας της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ με τον coach Kώστα Χαρτοματσίδη να τον εμπιστευτείτε και να του δίνει χρόνο συμμετοχής σε κρίσιμους αγώνες, αποκτώντας εμπειρίες από το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και τον περιμένουμε στη Β Εθνική !»