Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων παρότι όπως σας είχε ενημερώσει το basketblog.gr ο παίκτης ήταν κοντά σε συμφωνία με τον Κεραυνό Αιγίου.

Όμως από ότι φαίνεται ο Διαγόρας έχει μπει «σφήνα» στην απόκτηση του παίκτη και αυτή τη σιτγμή είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του έμπειρου 30χρονου σέντερ. Την σεζόν που μας πέρασε ο Γαλιώτος αγωνίστηκε σε 3 ματς της Α2 με το Περιστέρι, όμως ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του επέτρεψε να βοηθήσει περισσότερο. Πάντως ο Έλληνας ψηλός έχει εμπειρία και από τη Basket League, αφού το 2015 φόρεσε τη φανέλα του Κόροιβου με τον οποίο σε 21 ματς είχε 1,7 πόντους και 2,2 ριμπάουντ σε 21 ματς που αγωνίστηκε. Πάντως πρέπει να τονίσουμε ότι ο Γαλιώτος ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η πρώην ομάδα του ανέβηκε τη σεζόν 2013/14 στη «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας με 6,4 πόντους και 6,6 ασίστ. Επίσης έχει και εμπειρία από το εξωτερικό με την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας με την Τσέρμο Μόρε. Τέλος σε πιο νεαρή ηλικία είχε μία τριετή εμπειρία (2009-12) από την Α1 με την φανέλα του Ηλυσιακού.

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε που θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του και αν θα επιβεβειαωθεί ότι ο Διαγόρας είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.