Μπορεί να αποχαιρέτησε τον Παπάγου για επαγγελματικούς λόγους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Χρήστος Τσιρόπουλος δεν πέρασε όμορφα στους “στρατηγούς”. Αντίθετα, όπως τονίζει και ο ίδιος μέσω του basketblog.gr η χρονιά που πέρασε και βρήκε τον Παπάγου να πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ’ Εθνική ήταν από αυτές που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς καθώς ο συνδυασμός του πολύ κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας με την επίτευξη της ανόδου τον άφησαν απολύτως ικανοποιημένο για την επιλογή του να αγωνιστεί με τη φανέλα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που ανέβηκε ο Παπάγου στη Γ’ Εθνική: “Από το ξεκίνημα της περσινής σεζόν δεν είχαμε θέσει ως στόχο την άνοδο. Ο κόουτς Κονδύλης μας είχε πει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να ευχαριστιόμαστε και να παίζουμε ωραίο μπάσκετ. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου, όμως, που ήμασταν στην πρώτη θέση, υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως μπορούμε να κυνηγήσουμε την άνοδο.

Στη συνέχεια, λόγω κάποιων τραυματισμών χάσαμε τον ρυθμό μας και είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Ο κόουτς προσπαθούσε να μας ηρεμήσει και με αυτά που μας έλεγε κατάφερε να μας βοηθήσει να αποβάλλουμε το άγχος μας. Στα πλέι οφ είδαμε ότι ήμασταν, πλέον, μία ανάσα από την άνοδο και δώσαμε ό,τι είχαμε για να τα καταφέρουμε. Ο Παπάγου πήρε το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική δίκαια πέρα ως πέρα”.

Για τους τελικούς των πλέι οφ κόντρα στο Γαλάτσι: “Το Γαλάτσι είχε μία πολύ μαχητική ομάδα. Αλλά εμείς διαθέταμε μεγάλη εμπειρία και θεωρώ πως αυτό έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Είχαμε στο ρόστερ μας παίκτες όπως ο Υφαντής, ο Λογοθέτης και ο Αρσένης, οπότε η εμπειρία τους έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας”.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες εν όψει της επόμενης σεζόν: “Θέλω να πάω σε μία ομάδα που θα μου φερθούν ωραία, όπως συνέβη πέρυσι με τον Παπάγου. Όπως επίσης και να υπάρχει καλό κλίμα στο εσωτερικό της. Η αλήθεια είναι πως αυτό που έζησα πέρυσι στον Παπάγου δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Είχαμε άριστο κλίμα με όλη τη σημασία της λέξης”.