Και ο Δημήτρης Αποσκίτης σχολίασε τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την σταδιακή επανεκκίνηση των αθλητικών δρώμενων στην χώρα. Στάθηκε κυρίως, στο πολύ σημαντικό θέμα των τμημάτων υποδομής και ψάχνει να βρει απάντηση για την απαγόρευση λειτουργίας έστω των ακαδημιών των ομάδων.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αποσκίτη για τις ακαδημίες:

«Διαβάζω από χθες για τις αποφάσεις του αθλητισμού. Καταλαβαίνω ότι το θέμα των προπονήσεων των Ανδρικών ομάδων είναι ένα πολυσύνθετο θέμα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως ομοσπονδία, ομάδες προπονητές αθλητές κλπ, στο αν θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Προς το παρον ξέρουμε ότι οι ομάδες τουλάχιστον Α1 και Α2 δεν θέλουν, οι περισσότεροι αθλητές θέλουν, οι προπονητές όσοι θέλουν ζητάνε χρόνο κλπ κλπ κλπ. Πύργος λίγο της Βαβέλ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ ΜΕΤΑΔΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ 6 ΑΤΟΜΑ, ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΦΗ, ΚΛΠ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ. . Το λέω πάντα με βάση τις ανακοινώσεις των ειδικών, και δεν τους παρακάμπτω.»