Την ανάγκη του Χαλανδρίου για αγωνιστικές υπερβάσεις είχαμε τονίσει μέσα από αυτόν εδώ το χώρο πριν από περίπου ένα μήνα, και η ομάδα του Αργύρη Καρούτζου μάς “απάντησε” με τον δέοντα τρόπο. Ήτοι με συνεχόμενες νίκες που την έφεραν “αγκαλιά” με την παραμονή στην κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το τέλος του φετινού μαραθωνίου.

Οι νεοφώτιστοι, αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν, “ανέβασαν στροφές” στο καταλληλότερο χρονικά σημείο της χρονιάς και σημειώνοντας πέντε συνεχόμενες νίκες μπόρεσαν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και να βρίσκονται μία ανάσα μακριά από την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Το Χαλάνδρι κατάφερε αφενός να κάνει το καθήκον του απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο (ή χαμηλότερο) επίπεδο κερδίζοντας κατά σειρά Γαλάτσι, Ολυμπιονίκη, Αγρίνιο και Ζάκυνθο, ενώ η προχθεσινή εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς ήταν… το κερασάκι στην τούρτα.

Οι “κόκκινοι” βρίσκονται, πλέον, μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία και έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού η αποστολή τους θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία.