Για να παραμείνει ο Παπάδος Γέρας σε τροχιά ανόδου χρειάζεται να πάρει το “διπλό” στην μεθαυριανή αναμέτρηση απέναντι στο Κορωπί. Η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη έχει… σημαδέψει τον συγκεκριμένο αγώνα αφού γνωρίζει καλά πως ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα την φέρει σε πολύ δύσκολη βαθμολογικά θέση.

Γι αυτό το λόγο, θα ταξιδέψει στην Αθήνα από σήμερα το βράδυ. Η διοίκηση του συλλόγου αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα του αγώνα, αποφάσισε να κάνει μια μικρή οικονομική υπέρβαση και να αλλάξει τα εισιτήρια της ομάδας προκειμένου αυτή να βρίσκεται στην πρωτεύουσα από το πρωί του Σαββάτου. Έτσι, ο κόουτς Γιώργος Καραμβάλης δεν θα έχει να ανησυχεί για την κόπωση των παικτών του από το ταξίδι.

Προβληματίζεται, όμως, από το γεγονός πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Στέλιο Κακαγιάννη στο ντέρμπι με το Κορωπί. Ο έμπειρος πλεϊμέικερ του Παπάδου Γέρας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο και η παρουσία του στη δωδεκάδα του αγώνα με το Κορωπί είναι αμφίβολη. Παρόλ’ αυτά, θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή και την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστεί ή όχι.