Ο Α.Ο. Καλαμπάκας αποχαιρέτησε τον προπονητή Χρήστο Κωνσταντινίδη ενώ παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Κολιός ο οποίος ήταν από τους βασικότερους παράγοντες της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ομάδας αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η ομάδα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή. Θυμίζουμε πως ο Κωνσταντινίδης κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο με την ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της παραίτησης από τον Κολιό:

«Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καλαμπάκας. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπηρετήσω το διοικητικό συμβούλιο αυτού τού εξαιρετικού συλλόγου τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και πάντα  επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Καλαμπάκας για τον Κωνσταντινίδη:

«Ο Α.Ο. Καλαμπάκας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Κωνσταντινίδη. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της διοίκησης του ΑΟΚ θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. Κωνσταντινίδη για την άψογη συνεργασία που είχαν τους τελευταίους 5 μήνες και ιδιαιτέρως για τη συνεισφορά του στην άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.»