Όπως είχαμε αναφέρει πριν από μια εβδομάδα, ο Θανάσης Νικολόπουλος αποτελεί παρελθόν από την Αχαγιά ’82, για λόγους που σχετίζονται αποκλειστικά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις εκτός παρκέ.

Οι διοικούντες τον Αχαγιώτικο σύλλογο έδειξαν κατανόηση στις ανάγκες του έμπειρου σέντερ και με επίσημη ανακοίνωσή τους, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν, όπως του αρμόζει, βάσει της μεγάλης του συνεισφοράς τόσο στην άνοδο από την Α1 ΕΣΚΑΗ, όσο και στη φετινή πορεία στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. της Αχαγιάς 82 ευχαριστεί τον Θανάση Νικολόπουλο για την αγωνιστική του προσφορά στην ομάδα.

Ο υψηλόσωμος αθλητής αποτέλεσε ένα από τα βασικά «όπλα» της Αχαγιάς 82 στο περσινό πρωτάθλημα, συμβάλλοντας στην άνοδο της στη Γ’ Εθνική αλλά και φέτος, βοηθώντας στην παραμονή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Το εύστοχο τρίποντο πέρσι, στο «κλειστό» της ΕΑΠ στα τελευταία δευτερόλεπτα, που χάρισε την άνοδο στους «κόκκινους», θα παραμείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των ανθρώπων της Αχαγιάς 82.

Πρόκειται για έναν παίκτη με ήθος και του εύχονται ό,τι καλύτερο στις προσωπικές, επαγγελματικές και αθλητικές του επιλογές”.