Μετά τη φετινή χρονιά στην οποία ο Ζέφυρος μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, τερμάτισε στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έχοντας ρεκόρ 4-12.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του Ζέφυρου 02′ ο Θοδωρής Αλεξανδρίδης αποχωρεί από τον πάγκο του αντρικού τμήματος και ο διάδοχός του θα είναι ο Miro Raicevic

Πιο συγκεκριμένα, ο Miro Raicevic ήταν φέτος στις ακαδημίες του συλλόγου και πλέον θα αναλάβει τα καθήκοντα του συλλόγου στο “τιμόνι” του ως πρώτος προπονητής στη Γ’ Εθνική κατηγορία που θα αγωνίζεται και την επόνενη σεζόν με βοηθό του τον πολύπειρο coach Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, ο Ζέφυρος ευχαρίστησε τον Θοδωρή Αλεξανδρίδη για τη συνεργασία τους και τόνισε πως πάντα θα αποτελεί μέλος της οικογενείας του σωματείου.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Ζέφυρου 02′:

“Μετά από μια πετυχημένη συνεργασία με τον κοουτς ΜΙΡΟ ΡΑΪΣΕΒΙΤΣ στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου μας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την ανανέωση αυτής της συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, καθώς και την ανάληψη καθηκόντων προπονητή στην ανδρική ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία, με άμεσο συνεργάτη τον πολύπειρο ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία, σε μια δύσκολη περίοδο για όλο τον αθλητισμό.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ.ΑΝ.Α. ΖΕΦΥΡΟΣ ‘02″

“Ευχαριστούμε θερμά τον κόουτς μας Αλεξανδρίδη Θοδωρή για τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχιία από όποια θέση αναλάβει στο Σύλλογο.
O Kόουτς ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ”.

Δείτε τις δημοσιεύσεις της ομάδας: