Παρελθόν από την ομάδα της Κομοτηνής αποτελεί ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, καθώς επέλεξε να επιστρέψει στην Χαλκιδική.

Ο πρώην υπεύθυνος μάρκετινγκ της ΑΕ Κομοτηνής παρέθεσε, στο γενικό αρχηγό Σωφρονή Παπούη και τον τιμ μάνατζερ Βασίλη Στοάκη αποχαιρετιστήριο γεύμα στο εστιατόριο  «Κουζουλό», το οποίο αποτελεί βασικό χορηγό της ομάδας.

Η ομάδα της Κομοτηνής με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τόσο τον Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη για την προσφορά του στην ομάδα, όσο και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Κουζουλό», Ανδρέα Σκουντριδάκη , για την στήριξή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής:

«Το τμήμα μπάσκετ στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια μας! Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Σκουντριδάκης, ιδιοκτήτης ενός εκ των βασικών χορηγών της ομάδας μας, το «Κουζουλό». Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης αποχαιρετά την Κομοτηνή και την ομάδα μας από το πόστο του υπευθύνου Marketing, καθώς επιστρέφει στη γενέτειρά του Χαλκιδική κι έκανε αποχαιρετιστήριο γεύμα στον γενικό αρχηγό Σωφρονή Παπούη και τον team manager Βασίλη Στοάκη. Εμείς, αφού ευχηθούμε τα καλύτερα στον Αλέξανδρο και να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον σύλλογο, ευχαριστούμε τον Ανδρέα και το «Κουζουλό» για τη στήριξή του στην προσπάθειά μας!».