Ιδιαίτερα ανταγωνιστική εμφανίστηκε η Ένωση Ιλίου στην Ριζούπολη, όπου αν και αγωνίστηκε χωρίς τον Γιάννη Μπέλλα, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 63-61 από τον Απόλλωνα, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Γιάννη Καράμπελα βρέθηκε πίσω με 50-38 στο 31′, αλλά κατάφερε να επανέρθει στο σκορ, με τον Φούντα να αστοχεί σε φόλοου, μην μπορώντας να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Επίσης, πλήγμα αποτελεί η λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Λιαπούρη, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην λύση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Λιαπούρη προχώρησε η Ένωση Ιλίου, μετά από αίτημα που έθεσε ο αθλητής προς το σύλλογο. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις σε συνδυασμό με τη πληρότητα που παρουσιάζει η ομάδα στη θέση του πλέι μεικερ, οδήγησαν στην από κοινού απόφαση για λύση της συνεργασίας.

Ο ΑΟ Ένωση Ιλίου ευχαριστεί τον αθλητή για τη αρχική του διάθεση να συμμετάσχει στην ομάδα μας και τη συνέπεια του στις προπονήσεις και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Ήδη ο προπονητής Γιάννης Καράμπελας έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη με την επίσημη ανακοίνωση να ακολουθεί τις επόμενες ημέρες