Την απόκτηση του Δημήτρη Τσανίδη ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς. Πρόκειται για έναν πόιντ γκαρντ ηλικίας 19 ετών, ο οποίος έχει αγωνιστεί ήδη σε πέντε διαφορετικές ομάδες (Αρετσού, Βεργίνα, Ποσειδώνας Καλαμαριάς, Μαχητές Πεύκων και Ποσειδώνας Μηχανιώνας) και αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Καλαμαριάς.

Σήμερα (29/6), εξάλλου, ο Απόλλωνας ανακοίνωσε και την ανανέωση πέντε παικτών από την περσινή ομάδα. Συγκεκριμένα, ανανέωσε τους Γιώργο Σμυρλή, Δημήτρη Λαγό, Τάσο Μακούλη, Ιορδάνη Φωτιάδη και Θωμά Γκαντίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Τσανίδη:

«Από τον ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνετε η απόκτηση με ελεύθερη μεταγραφή του Δημήτρη Τσανίδη γεννημένου στις 25 Φεβρουαρίου 2002 . Πιστοί στο πλάνο της για την ανανέωση της ομάδας μας με συντονισμένες ενέργειες η Διοίκηση και το τεχνικό team του συλλόγου μας συμφώνησε με τον Δημήτρη με καταγωγή από την Καλαμαριά .

Αγωνίζεται στην θέση 1 και ξεκίνησε από την Αρετσού (2015-17) στην Βεργίνα (2017-18} Ποσειδώνας Καλαμαριάς (2018-19), Μαχητές Πεύκων (2019-20) , Ποσειδών Μηχανιώνας (2020-2021) Ευχόμαστε στον Δημήτρη Υγεία και Πολλές Επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για την ανανέωση των πέντε παικτών:

«Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η ανανέωση συνεργασίας με τους αθλητές μας Γιώργο Σμυρλή , Δημήτρη Λαγό ,Τάσο Μακούλη , Ιορδάνη Φωτιάδη , Θωμά Γκαντίδη !!

Πιστοί στο πλάνο μας για την ανανέωση και δημιουργία ομάδας με μέλλον χαιρόμαστε ιδιαίτερα που θα συνεχίσουμε την προσπάθεια όλοι μαζί .

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας !!».