Άλλο ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς προκειμένου η ομάδα να ξεμουδιάσει, αλλά να πάρει και παιχνίδια στα πόδια της ελέω της διακοπής της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Γιάννη Τσεσμετζή μετά το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα των Γαλάζιων την Παρασκευή (4/1), έδωσε άλλο ένα ματς προπονητικού χαρακτήρα χθες (5/1). Το φιλικό αυτό ήταν πιο δυνατό από το πρώτο καθώς αντίπαλος του Απόλλωνα ήταν η ΜΕΝΤ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Ένα ιδιαίτερα δυνατό φιλικό έδωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς το Σάββατο (5/1). Το σύνολο του Γιάννη Τσεσμετζή αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΜΕΝΤ και αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι σε διάστημα δύο ημερών καθώς την Παρασκευή (4/1) στο Ιβανώφειο αντίπαλος ήταν η ομάδα των Γαλάζιων.

Μέσω video, παρακολουθήστε στιγμιότυπα από το φιλικό κόντρα στην ΜΕΝΤ… Κατά σειρά σκοράρουν οι Άκης Κατηρτζίδης, Θάνος Τσιμπής, Δημήτρης Σαμαράς, Βασίλης Αθαναηλίδης, Φίλιππος Παϊτάρης και Φώτης Γουναρόπουλος ο οποίος μάλιστα πέτυχε ένα πολύ όμορφο καλάθι μετά από άψογη συνεργασία με τον Βασίλη Αγραφιώτη».

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ