Εννέα και σήμερα απέμειναν για την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς φρόντισε να ενισχύσει περισσότερο το ρόστερ του. Η ομάδα της Καλαμαριάς ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Νίκου Πανούδη, που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο εφηβικό του Άρη.

Ο Απόλλωνας έκλεισε το 2021 στην 5η θέση της βαθμολογίας στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, τελευταίας για τον 1ο γύρο, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ιωνικό Ιωνίας (23/1, 17:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεταγραφική ενίσχυση με παρόν αλλά και μέλλον για την ομάδα μας με την ένταξη του Νίκου Πανούδη από το εφηβικό του Άρη. Ο Νίκος έχει ύψος 2,00 μ και παίζει στην θέση τέσσερα. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ασβεστοχωρίου, στην συνέχεια αγωνίσθηκε για μία χρονιά στην HOOP, στον Άρη παιδικό και εφηβικό.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της ΚΑΕ Άρης. Θα είναι ενεργό μέλος της ανδρικής μας ομάδας αλλά θα ενισχύσει και την ομάδα εφήβων. Νίκο καλωσόρισες!! Η Διοίκηση και οι Υπεύθυνοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τον Α.Σ. Άρης για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του Νίκου Πανούδη στην ομάδα μας».