Σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο της ομάδας αφιέρωσαν όλοι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς τη νίκη (80-74) επί του Ζέφυρου. Η νίκη αφιερώθηκε στον φροντιστή του συλλόγου, Ηλία Καρόπουλο, που πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Ο Αλκης Μιχαηλίδης, συνεργάτης του Γιάννη Χατζούλη στον πάγκο της ομάδας, μίλησε στο mgskapollon.gr για τη νίκη την σημασία της, αλλά και την ειδική «αφιέρωση».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Δείξαμε αποφασιστικότητα, αφιερωμένη η νίκη στον φροντιστή μας και στον κόσμο»

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη (80-74) απέναντι στον Ζέφυρο και ο συνεργάτης του Γιάννη Χατζούλη, Άλκης Μιχαηλίδης μίλησε στο mgskapollon.gr για το θετικό αποτέλεσμα της Κυριακής (24/3).

Αρχικά είπε: «Στο παιχνίδι αυτό τα παιδιά έδειξαν θέληση και αποφασιστικότητα. Έπαιξαν ο ένας για τον άλλον και αυτά είναι τα συστατικά που θα πρέπει να έχουμε και στους εναπομείναντες αγώνες για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε αυτή την στιγμή. Ήταν ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Τα επιθετικά ριμπάουντ του πρώτου ημιχρόνου μας έφεραν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα περιορίσαμε αρκετά, με αποτέλεσμα να περάσουμε μπροστά μέχρι και 10 πόντους και να τελειώσουμε το ματς».

Για το ποιος ήταν ο τομέας στον οποίο ο Απόλλων Καλαμαριάς έδειξε να βελτιώνεται περισσότερο σε σχέση με τα τελευταία ματς: «Θα έλεγα ότι η άμυνα παιχνίδι με παιχνίδι καλυτερεύει. Προσπαθούμε να βάλουμε μερικά στοιχεία στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας. Δεν είναι εύκολο… Στο παιχνίδι με την Ευκαρπία τα καταφέραμε σε ένα ποσοστό. Στο ματς με τον Λεύκιππο, επίσης, στην άμυνα ήμασταν αρκετά καλοί. Χθες νομίζω πως ήμασταν λίγο καλύτεροι».

«Παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο η θέληση και το πάθος…»

Όσο για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν; «Νομίζω όταν φτάνουμε κοντά σε αυτή την στροφή, στο τέλος του πρωταθλήματος, το παικτικό κομμάτι ίσως πάει πιο πίσω και η θέληση και το πάθος των παιδιών παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

Ο φροντιστής της ομάδας, Ηλίας Καρόπουλος -ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλη την “οικογένεια” του Απόλλωνα Καλαμαριάς- το προηγούμενο διάστημα υποβλήθηκε σε επέμβαση και ο Μιχαηλίδης αφιέρωσε σε αυτόν την νίκη απέναντι στον Ζέφυρο: «Είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Εγώ με τον Γιάννη (σ.σ. Χατζούλη) είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε τώρα τελευταία. Του ευχόμαστε όλοι από την ομάδα περαστικά και να επανέλθει σιδερένιος κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Όλα να πάνε καλά και να τον δούμε στο γήπεδο», υπογράμμισε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Φυσικά του αφιερώνουμε την νίκη, όπως την αφιερώνουμε και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε, όπως έρχεται και στα περισσότερα ματς. Κι αυτό ήταν ένα κομμάτι πολύ θετικό».

Το σχετικό λινκ ΕΔΩ