Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς μπήκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της Γ’ Εθνικής τον Ιούλιο. Συνεχίζει απτόητος και τον Αύγουστο. Οι “ροσονέρι” ανακοίνωσαν σήμερα (2/8) την απόκτηση ενός ακόμα αθλητή και συγκεκριμένα του Μανώλη Λαδόπουλου.

Ο 18χρονος φόργουορντ/σέντερ (2004, 2.05) αποκτήθηκε από το Μαραθώνα και αποτελεί την 4η φετινή μεταγραφή του Απόλλωνα. Προηγήθηκαν οι Παντελής Βούκας, Φώτης Ζιάκας και Μάριος Τσίγκας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Από τον Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Λαδόπουλο .

Ο Μανώλης γεννήθηκε στις 08-09-2004, αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και έχει ύψος 2,05 . Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το μπάσκετ στον Μαραθώνα αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής και στο τμήμα ανδρών.

Η εξέλιξη του ήταν ραγδαία μιας και ασχολείται οργανωμένα τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά ο Μανώλης πίστεψε στο προπονητικό πρόγραμμα και την φιλοσοφία ανανέωσης που ακολουθεί η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι συμφώνησε να ενταχθεί στον Απόλλων Καλαμαριάς.

Μανώλη καλωσόρισες στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς και σου ευχόμαστε να είσαι υγιής με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα του Μαραθώνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κο Κώστα Μιχαλόπουλο για την οριστικοποίηση και ένταξη του Μανώλη στην ομάδα μας».