Η αλήθεια είναι ότι οι μπασκετικοί δεν έχουν και σε μεγάλη υπόληψη το ποδόσφαιρο και ανάποδα και οι κόντρες ανάμεσα στους δυο είναι μυθικές. Καμιά φορά όμως, οι δυο άσπονδοι εχθροί… θάβουν το τσεκούρι του πολέμου και οι μπασκετικοί παίζουν ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιρικοί μπάσκετ. Πρόσφατο παράδειγμα ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.

Το τεχνικό δίδυμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι Γιάννης Χατζούλης και Αλκης Μιχαηλίδης αποφάσισαν να «ξεμουδιάσουν» και να χαλαρώσουν τους παίκτες τους, βάζοντας τους να παίξουν ποδόσφαιρο,

Οι παίκτες της ομάδας το χάρηκαν, ενώ έδειξαν και την κλάση τους στην μπάλα, δείχνοντας ότι κατέχουν τα μυστικά του αθλήματος και φυσικά τα γκολ έπεφταν βροχή.

Στο ποδοσφαιρικό οικογενειακό διπλό που έγινε, πήρε μέρος και ο έφορος του ανδρικού τμήματος του συλλόγου, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης μαζί με γιους του, Θοδωρή και Δημήτρη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Η Τετάρτη (22/05) ήταν μέρα… ποδοσφαίρου για τους καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς! Άφησαν το μπάσκετ και δοκίμασαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, υπό το βλέμμα των προπονητών, Γιάννη Χατζούλη και Άλκη Μιχαηλίδη. Στο οικογενειακό διπλό, στο οποίο υπήρχε ευχάριστο κλίμα αλλά και αρκετά… γκολ, πήρε μέρος και ο έφορος του ανδρικού τμήματος, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης μαζί με γιους του, Θοδωρή και Δημήτρη».

 

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ