Μια πολύ σημαντική προσθήκη έκανε στο ρόστερ του ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, που προχωράει ακάθεκτος στον μεταγραφικό του  σχεδιασμό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε έναν Ελληνα παίκτη που γεννήθηκε στην Ολλανδία  και ανδρώθηκε μπασκετικά εκεί, αλλά στην συνέχεια ήρθε πίσω στην… μητέρα πατρίδα. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Μακρή. Ο 20χρονος παίκτης που βλέπει τον κόσμο από τα 2μ., πήγε στον Ηρακλή όταν ήρθε στην Ελλάδα και έπαιξε στο Εφηβικό και στην Κ20 του «Γηραιού». Πέρσι αγωνίστηκε στην Α2 με την φανέλα της Ευρώπης Πευκοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τη απόκτηση του Χαράλαμπου Μακρή:

O Aπόλλων Καλαμαριάς ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή, Χαράλαμπο Μακρή. Ο νεαρός την σεζόν 2018-19 ανήκε στην Ευρώπη Πευκοχωρίου, αποκομίζοντας εμπειρίες σε μια ομάδα που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο 20χρονος παίκτης, με ύψος 2.00, ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στην Ολλανδία, όπου γεννήθηκε. Έπαιξε στη ZZ-Leiden μέχρι το 2016 και την σεζόν 2016-17 μετακόμισε στον Ηρακλή αγωνιζόμενος στο εφηβικό αλλά και στην Κ20. Συνέχισε στον “Γηραιό” την σεζόν 2017-18 παίζοντας στην Κ20 ενώ συμμετείχε και σε προπονήσεις της ανδρικής ομάδας.

Την περίοδο 2018-19 αποτέλεσε μέλος της Ευρώπης Πευκοχωρίου, η οποία αγωνίστηκε στην Α2.

Η “οικογένεια” του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει τον Χαράλαμπο Μακρή και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον σύλλογό μας!

Το σχετικό link ΕΔΩ