Το… πάγωμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στις Εθνικές κατηγορίες ελέω κορονοϊού αλλά και της απόφασης της ομάδας να απέχει και από τις προπονήσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλαμαριάς αποφάσισαν να βελτιώσουν τις συνθήκες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, τις οποίες και απολύμαναν προκειμένου να επιστρέψουν κατάλληλα οι μικροί και μεγάλοι αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εργασίες απολύμανσης στις εγκαταστάσεις .
Ο Σύλλογός μας πιστός στην τήρηση του πρωτοκόλλου για την αντιμετώπιση του Covid 19 πραγματοποίησε εργασίες απολύμανση μέσω υδρονέφωσης , των χώρων των προπονητηρίων των αποδυτηρίων και των γραφείων του Συλλόγου ,το διάστημα της διακοπής προπονήσεων όλων των τμημάτων μας λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης της νόσου .
Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν παράλληλα με άλλες εργασίες βελτίωσης των χώρων άθλησης των μικρών αθλητών και αθλητριών της ακαδημίας του συλλόγου μας .
Την Δευτέρα 10.1.2022 και μετά την ενημέρωση που θα υπάρξει από τους ειδικούς θα ενημερωθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μας για το πρόγραμμα των προπονήσεων ,πάντα με γνώμονα την διασφάλιση της υγείας και των καλών συνθηκών».

«Βελτίωση – αντικατάσταση φωτισμού στα προπονητήρια .
Κατά την διάρκεια της διακοπής των προπονήσεων όλων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε αλλαγή λαμπτήρων και επισκευή γενικότερα του φωτισμού των προπονητηρίων . Άλλη μια απόδειξη ότι ο Σύλλογός με αργά αλλά σταθερά βήματα προχωρά στην βελτίωση των συνθηκών άθλησης των μικρών αθλητών και αθλητριών μας».