Πολύ κοντά στον Ίκαρο Καλλιθέας βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, o Γιώργος Σκάνδαλος, με τον ικανό γκαρντ να αφήνει τον ΑΟ Πεύκης αλλά να παραμένει κάτοικος Αθήνας και Γ’ Εθνικής, μετακομίζοντας από τον 3ο όμιλο στο 2ο!

Έτσι, η ομάδα της πρωτεύουσας, που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση του γκρουπ της 3 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΟΝΣ «Ο Μίλων», γεμίζει με εμπειρία και ικανότητα την περιφέρειά της προκειμένου να διεκδικήσει επί ίσοις όροις τις μαθηματικές της ελπίδες για την άνοδο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Σκάνδαλος αποτελεί μια από τις πλέον σταθερές αξίες των εθνικών κατηγοριών της χώρας μας εδώ και πολλά χρόνια, με τις κορυφαίες του σεζόν να είναι αυτές στην ΕΣΚΑΝΑ με τα χρώματα του ΑΟΦ Πορφύρας αλλά και με εκείνα του Σπόρτιγκ στην ΕΣΚΑ.

Φέτος, αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι μιας μηχανής που μετρούσε μόλις μια ήττα σε 11 ματς, με την ροπή του στο σκοράρισμα και το playmaking γενικότερα να είναι τα κυριότερα βέλη της φαρέτρας του, μιας φαρέτρας που πλέον -όπως όλα δείχνουν- θα κατευθυνθεί προς την Καλλιθέα.