Η αναζήτηση ενός ακόμη “ψηλού” συνεχίζεται στο Ψυχικό, το οποίο, παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του από την προηγούμενη Δευτέρα (20/08) δεν έχει βρει τα τελευταία δύο κομμάτι του παζλ.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας ψάχνει για έναν παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει στη φροντ λάιν και φαίνεται πως… τον βρήκε. Ο λόγος για το Νίκο Ζεγκίνογλου, ο οποίος με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε την περσινή σεζόν έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του έμπειρου προπονητή.

Ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ συστήθηκε στον κόσμο της Γ’ Εθνικής πέρσι με τον Πορφύρα έχοντας εξαιρετική παρουσία. Το νεαρό της ηλικίας του και οι μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης που έχει δεν αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους της ομάδας των βορείων προαστίων, οι οποίοι εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του.

Για να καταφέρουν, όμως, να αποσπάσουν την υπογραφή του θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα καθώς ο Ζεγκίνογλου βρίσκεται στα υπ’ όψιν και του Ντίνου Καλαμπάκου, ο οποίος, επίσης, αναζητά έναν ακόμη “ψηλό” για τη φροντ λάιν του Περάματος.