Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κυφωνίδη έμοιαζε αναπόφευκτη για την Αρετσού στο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Κι όμως, δεν ήταν. Ο παίκτης-αποκάλυψη της Β’ Εθνικής για τη σεζόν 2021-22 επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα της Καλαμαριάς και στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία!

Ο 21χρονος γκαρντ υπέγραψε για τη νέα χρονιά στην Αρετσού, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον ακόμα και ομάδων από την Basket League. Ο Κυφωνίδης έχει βέβαια άλλες προτεραιότητες και γι αυτό το λόγο επέλεξε να συνεχίσει το μπάσκετ με την Αρετσού.

Τη σεζόν που πέρασε ήταν ο 1ος σκόρερ στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής με 501 πόντους σε 25 αγώνες (20,0 κατά μέσο όρο). Μετά το τέλος της χρονιάς ψηφίστηκε και ο κορυφαίος σούτινγκ γκαρντ του πρωταθλήματος από το αναγνωστικό κοινό του basketblog.gr.

Η ανακοίνωση της Αρετσούς Καλαμαριάς:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας,με τον αθλητή Κωνσταντίνο Κυφωνίδη!

Ήταν προτεραιότητα για το χτίσιμο του ρόστερ, εκτιμώντας από την περσινή χρονιά, εκτός των αγωνιστικών ικανοτήτων του, τον χαρακτήρα του και τη συνέπεια του! Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, επιλέγοντας εμάς για την φετινή χρονιά!».