Στο ρόστερ της νέας σεζόν του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας στη Γ’ Εθνική δεν υπάρχει το όνομα του Συμεών Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα της Βόρειας Ελλάδας έπειτα από 2 σεζόν, που επλήγησαν από τον κορονοϊό και τα lockdowns του ελληνικού αθλητισμού.

Σήμερα, απέστειλε ένα μήνυμα αποχαιρετισμού στο μέχρι πρότινος σύλλογό του, ευχαριστώντας τους πάντες για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΕΩΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟY

Ήρθε και η δίκη μου ώρα του αποχωρισμού λοιπόν.
2 χρονιές μισές, ούτε μισές βασικά, αλλά δεν ήταν στο χέρι μας δυστυχώς, οι αναμνήσεις είναι πολλές, μόνο καλές. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση η οποία από την πρώτη μέρα μου έδειξε που ήρθα, καθώς εκτός από παίκτη μου εμπιστεύτηκε και μου έδωσε μια θέση στο προπονητικό team της ομάδας. Είχα άριστη συνεργασία με όλους τους προπονητές και τους ευχαριστώ γι αυτό. Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Κανονίδη, η οποία από την πρώτη μέρα με έβαλε στη κυριολεξία στο σπίτι της και με βοήθησε σε ό,τι χρειάστηκα οποιαδήποτε στιγμή. Ευχαριστώ πολύ συμπαίκτες με τους οποίους περνούσα την περισσότερη ώρα της ημέρας και έκανα φιλίες μια ζωής, σίγουρα θα τα ξαναπούμε. Τέλος δεν θα μπορούσα να μην πω ευχαριστώ στους γονείς, που εμπιστεύτηκαν εμένα και τους υπόλοιπους προπονητές για την διαπαιδαγώγηση κυρίως των παιδιών τους και έπειτα την προπόνηση τους πάνω στο Μπάσκετ, καθώς και τα παιδιά γιατί εκείνα είναι οι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο και η εικόνα ενός συλλόγου.

Καλή συνέχεια με υγεία και καλή επιτυχία στην ομάδα, εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.

Με Εκτίμηση Συμεών Παπ».