Κάτοικος Φλώρινας θα είναι την επόμενη σεζόν, ο Ανδρέας Γκουτζιομήτρος. Ο Αριστοτέλης Φλώρινας έψαχνε έναν ικανότατο παίκτη για να ενισχύσει τις θέσεις των φόργουορντ και τον βρήκε στο πρόσωπο του 26χρονου παίκτης Ο σύλλογος τα βρήκε με τον Γκουτζιομήτρο και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Ο Ανδρέας Γκουτζιομήτρος (γεννήθηκε το 1993, και έχει ύψος 1.94μ.) είναι «γέννημα-θρέμμα» της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΑΕ Κοζάνης. Το 2012 έφυγε από την ομάδα, καθώς πήγε να σπουδάσει στις Σέρρες. Επαιξε για τρία χρόνια (2012-15) στον Ορφέα Νέου Σκοπού με τον οποίο το 2013-14 κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΜΑΘ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια πέρασε από τον ΠΣ Ευκαρπίας (2015-16) και από εκεί πήγε στους Διόσκουρος  Κοζάνης (2016-17) και μετά επέστρεψε πίσω στην ομάδα της καρδιάς του, την ΑΕ Κοζάνης και πλέον θα παίζει στον σύλλογο της Φλώρινας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αριστοτέλη Φλώρινας για την απόκτηση του Ανδρέα Γκουτζιομήτρου:

«Aπέκτησε Γκουτζιομήτρο ο Αριστοτέλης Φλώρινας!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη Φλώρινας είναι στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γκουτζιομήτρο Ανδρέα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας στην νέα απαιτητική αγωνιστική χρονιά της Γ’ εθνικής κατηγορίας».