Με το κλίμα αβεβαιότητας να εντείνεται στο άθλημα, αρκετές ομάδες αποσύρονται από τις εθνικές κατηγορίες μη μπορώντας να αντέξουν τα έξοδα σε ένα πολύ σφιχτό οικονομικό περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αντιπρόεδρος του Μίλωνα, Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος ο οποίος αναλαμβάνοντας να τρέξει την ομάδα, έχει θέσει ως στόχο τη δυναμική επάνοδο του ιστορικού σωματείου στα μπασκετικά δρώμενα, έχοντας υλοποιήσει ήδη ουσιαστικές ενέργειες (μεταγραφές Πέττα, Μπένου, παραμονή Ψηλέα, ανανέωση coach Καραγιάννη, έμφαση σε marketing και στις υποδομές), σχολίασε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί καθώς και το ζοφερό μέλλον του ελληνικού μπάσκετ μέσω ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όπως σημειώνει εύσχημα ο νεαρός διοικητικός, «Μακάρι τα ‘μπαμ’ να αφορούν σε μεταγραφές, όχι σε ομάδες που αποσύρονται».

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μακάρι τα ‘μπαμ’ που ακούγονται & ανακοινωνονται να αφορούν μόνο σε μεταγραφικές κινήσεις & όχι σε νέες αποχωρήσεις-‘κανόνια’ στις εθνικές κατηγορίες.
Ήδη στη Basket League αποσύρθηκαν δύο, στη Γ’ τρεις & ακόμη είμαστε στο καλοκαίρι. Άλλοι σύλλογοι για να μην αποσυρθούν συμμετέχουν τυπικά στις εθνικές κατηγορίες με budget οδοιπορικων & το αποτέλεσμα είναι η πλήρης απαξίωση για το ταλαιπωρημένο, παρηκμασμένο αλλά αγαπημένο μας μπάσκετ.
Πόσο ακόμη να αντέξουν οι συλλόγοι που πορευονται δραματικά μόνοι σε μια ήδη δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Restart τώρα με πρόγραμμα, σχέδιο δράσης & πλάνο ολικής επαναφοράς».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Μακάρι τα ‘μπαμ’ που ακούγονται & ανακοινωνονται να αφορούν μόνο σε μεταγραφικές κινήσεις & όχι σε νέες αποχωρήσεις-‘…

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Asimakopoulos στις Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020