Η ομάδα του Α.Ο. Δάφνης γνώρισε την εκτός έδρας ήττα την Κυριακή (20/3) από τον ΒΑΟΛ Χίου με 58-86, κάτι το οποίο δεν είχε και τόση σημασία τελικά. Κι αυτό γιατί στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Γιάννης Τζιβελέκας συγκρούστηκε με τον Βαγγέλη Τσουρή, σε μια σύγκρουση που τραυμάτισε και τους δύο (ο Τσουρής αποχώρησε υποβασταζόμενος).

 

Παρ’ όλα αυτά, ο 25χρονος γκαρντ δεν πτοήθηκε από τον τραυματισμό του, «έσφιξε» τα δόντια, προσπάθησε να συνεχίσει τον αγώνα παρά τον πόνο που ένιωθε από το χτύπημα, ωστόσο δεν τα κατάφερε, ξεσπώντας εν τέλει σε κλάματα, όχι επειδή πονούσε, αλλά επειδή δε μπορούσε να αγωνιστεί άλλο.

 

Το γεγονός αυτό δε μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο ο πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνης και πατέρας του Γιάννη, Κώστας Τζιβελέκας, ο οποίος συγκινήθηκε βλέποντας τον γιο του να «λυγίζει» επειδή ήθελε να βοηθήσει την ομάδα στον αγώνα και δε μπορούσε.

 

Ο πρόεδρος των «Κιτρινόμαυρων» ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, αναφέροντας για το συμβάν τα παρακάτω:

 

«Να γράψω και κάτι απο καρδιας….30 χρόνια παράγοντας έχω ζήσει πολλές στιγμές ατυχίας με τραυματισμούς σε κάποιο από τα παιδια μου ( γιατί έτσι τα θεωρώ όλα παντα)… για την ιστορια να αναφέρω συνέπεια ήταν να χανονται κατηγορίες με μπάτζετ εκατομμυρίων …που αυτό ήταν πάντα δευτερεύων για μένα παντα η υγεια τον αθλητών μου ήταν προτεραιότητα ….αλλά προχτες όταν προσπάθησε κουτσαίνοντας ο Γιάννης να σταθεί στο παιχνίδι και εφόσον δεν μπορούσε ξέσπασε σε κλαματα όχι γιατί πονάγε …η κουβέντα του ήταν δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα …παρότι στάθηκα ψύχραιμος ένα σφίξιμο στην καρδιά με έπιασε …….συγχωρέστε με αλλά……»