Η ομάδα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ανακοίνωσε τη νέα της μεταγραφική κίνηση, αυτή του νεαρού αθλητή Κωνσταντίνου Σώκου, αλλά και την αποδέσμευση εντός φιλικών διαθέσεων του αθλητή της Γιάννη Παπαθανασόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός της ομάδας από την Αμαλιάδα για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει ήδη ξεκινήσει και η νέα προσθήκη του Κωνσταντίνου Σώκου, αποτελεί πολύ σημαντική ενίσχυση. Ο Σώκος είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη θέση του playmaker. Στο παρελθόν είχε διακριθεί με το σύλλογο του Αστέρα Αχαΐας.

Από την άλλη, ο ΑΣΣΑ αποχαιρέτησε και τον αθλητή του Γιάννη Παπαθανασόπουλο, λόγω σπουδών

Δείτε την ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:

“Ο ταλαντούχος Σώκος από τα Αστέρια Αχαΐας στον Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .
Αποχωρεί ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος .

Έναν νέο αθλητή πολλά υποσχόμενο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ .
Ο 20χρονος αριστερόχειρας πλέι μέικερ Κωνσταντίνος Σώκος από τα Αστέρια Αχαΐας , φοιτητής στην Αμαλιάδα , θα φοράει την φανέλλα του ΑΣΣΑ. Γέννημα θρέμμα της ομάδας της Κάτω Αχαΐας είχε συμμετοχή σε όλες τις επιτυχίες των Αστεριών τόσο στις ανόδους από την Γ κατηγορία στην Α2 ΕΣΚΑΗ όσο και στο F4 των παίδων το 2016-17.
Διακρίνεται για την έφεση του στο γρήγορο παιχνίδι και θεωρείται πολύ εξελίξιμος.
Αντίθετα θα χωρίσουν πολύ φιλικά οι δρόμοι του ΑΣΣΑ με τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο .
Ο Αγρινιώτης αθλητής που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και κάλυψε με μεγάλη επιτυχία την θέση του « μικρού» στην άνοδο δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Αμαλιάδα αφού οι υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας θα είναι πολύ αυξημένες φέτος .
Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο για την πολύτιμη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος . Του εύχεται επιτυχίες σε ότι κάνει στην ζωή του και γιατί όχι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση: