Μπορεί να προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και να προσδοκά στην επέκταση του αήττητου σερί της, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποδείχθηκε… βάλσαμο για τη Νίκη Αμαρουσίου αφού τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών ήταν πολλά αυτές τις ημέρες.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του Μιχάλη Ραχωβίτσα δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Οτουντζίδη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και να μένει στα πιτς. Ο έμπειρος σέντερ θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης από αύριο και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρει να είναι ετοιμοπόλεμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλαμάτα ’80.

Από εκεί και πέρα, ακόμα δύο παίκτες των “κυανέρυθρων” απουσίαζαν από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα για διαφορετικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα, οι Δέλιος και Κακαβάς βρίσκονται στο εξωτερικό για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, αντίστοιχα. Ο δεύτερος αναμένεται από αύριο να τεθεί και πάλι στη διάθεση του κόουτς Μιχάλη Ραχωβίτσα, εν αντιθέσει με τον Δέλιο, που παραμένει άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του στην Ελλάδα.

Εξάλλου, φιλικό παιχνίδι με τον Παπάγου έδωσε χθες η Νίκη Αμαρουσίου, το οποίο, όμως, δεν ήταν αρκετό για να εξαχθούν συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, δεδομένων των πολλών απουσιών.