Κάτοικος Χίου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνει ο Δημήτρης Μαλούκος. Ο 33χρονος ύψους 2.04μ. σέντερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΒΑΟΛ και θα τον ενισχύσει και την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Χίου έχει ανανεώσει το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού της για την επόμενη χρονιά, καθώς πέρα από τον Μαλούκο παρέμειναν και οι Μιχάλης Σουλίκας, Τάσος Τροβάς, Βαγγέλης Τσουρής, Κώστας Κουϊμτζής, Χρήστος Ανδρουλάκης, Γιάννης Σαμιώτης, ενώ προωθήθηκαν οι Γιώργος Κουτσαντωνάκης, Κωνσταντίνος Βουλίκας και Στέφανος Σπαρτάλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χιώτης για τη σεζόν 2021 – 2022 θα παραμείνει ο …άρχοντας της ρακέτας του ΒΑΟΛ Χίου Δημήτρης Μαλούκος. Ο 33χρονος σέντερ του Βούρειου θα αποτελέσει και πάλι το σημείο αναφοράς των defenders κάτω από το καλάθι, καθώς με την ποιότητα και τα σωματικά του προσόντα έχει αποδείξει, στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε πέρσι, πως μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη των γαλανόλευκων. Άλλωστε με τον χαρακτήρα του έχει κερδίσει τους πάντες στην ομάδα και στο νησί και το μεγάλο στοίχημα πλέον είναι η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι χιώτες να απολαύσουν δια ζώσης το …καραφλό βουνό του Βούρειου. Καλή χρονιά λοιπόν Δημήτρη με υγεία και κανονικότητα, ώστε να σε καμαρώσουμε ξανά να “κεντάς” (όχι μαστίχια – δεν χωράς κάτω από τους σχίνους άλλωστε) μαζί με τους συμπαίκτες σου στην αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022… Defend the island !!!».