Την τρίτη του σεζόν θα διανύσει την φετινή περίοδο ο πολύπειρος σέντερ Κώστας Βαρδαβάς με τον Πρωτέα Βούλας, έχοντας ανέβει με την ομάδα των Νοτίων προαστίων από την Β’ ΕΣΚΑΝΑ στην Γ΄Εθνική. Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του sportshero.gr για την προετοιμασία της ομάδας και την καινούρια πορεία που χαράζει στις Εθνικές κατηγορίες από φέτος, όπως και για το πλάνο του συλλόγου που δίνει βάση στην οργάνωση και προώθηση των ακαδημιών του στην μεγάλη ομάδα. 

Αναλυτικά ο Κώστας Βαρδαβάς μίλησε:
 
Για την σεζόν που ξεκινά με τον Πρωτέα για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ΄Εθνική:
 
«Είναι μια καινούρια χρονιά για τον Πρωτέα, καθώς υπάρχει αυτή η καινούρια αίγλη της Εθνικής κατηγορίας. Ο στόχος της ομάδας είναι  όπως κάθε χρόνο, παιχνίδι με παιχνίδι να δείχνουμε έναν καλό μπασκετικό εαυτό με υγεία προς τα έξω. Όπως κάθε χρονιά ο στόχος είναι να τερματίζουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην κατηγορία και από εκεί και πέρα το αποτέλεσμα θα έρθει μέσα στο γήπεδο με βάση την σκληρή δουλειά που κάνουμε κάθε χρόνο».
 
Για το πλάνο των ακαδημιών του Πρωτέα και την άνοδο στην ανδρική ομάδα αθλητών από τις ακαδημίες του συλλόγου:
 
«Έτσι όπως είναι το μπάσκετ πλέον κάθε σύλλογος πρέπει να στηρίζεται στα παιδιά του και ο Πρωτέας το κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το στηρίζει, όπως στηρίζει κάθε νέο αθλητή που έρχεται στην ομάδα, φτιάχνοντας μια βάση και δίνοντας πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά να αγωνιστούν στην ανδρική ομάδα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή που κάνει και η διοίκηση και οι προπονητές. Η πιο σοβαρή δουλειά γίνεται στις ακαδημίες γιατί όλα τα παιδιά που ανεβαίνουν στην ανδρική ομάδα έχουν την ίδια προσωπικότητα, χαρακτηριστικά και φιλοσοφία κι έτσι δεν κάνει δύσκολο το έργο των προπονητών».