Ο Δημήτρης Βαχαρίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕ Κομοτηνής για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (5/11, 18.00) απέναντι στον αήττητο Μακεδονικό.

Αναλυτικά:

Για το που θα κριθεί το ματς: “Σίγουρα πρέπει να ανεβάσουμε την άμυνα μας και να ξεκινήσουμε καλύτερα στο παιχνίδι. Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και παρά τα προβλήματα πιστεύω πως θα σταθούμε έτσι όπως αρμόζει”.

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Μακεδονικού: “Το ότι έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό και έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες, καθιστά τον Μακεδονικό φαβορί. Σίγουρα ο Ντισλής είναι και ο πιο ποιοτικός καθώς σκοράρει με κάθε τρόπο”.

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας: “Θεωρώ πως παρότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, καταφέρνουμε και παρουσιάζουμε θετική εικόνα. Θέλουμε όμως πολλή δουλειά ακόμα..”

Για την μεγάλη ιστορία του Μακεδονικού: “Σίγουρα, πρόκειται για μια ομάδα που έχει παίξει τελικό Uleb Cup. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση το τότε με το τώρα, αλλά μόνο και μόνο το έμβλημα και κάποιες φωτογραφίες στο γήπεδο τους, σε κάνουν να νιώθεις δέος”.

Για τον κόσμο: “Στο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου πιστεύω πως ο κόσμος μας έσπρωξε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος πως πάλι θα γεμίσει το κλειστό και θα μας δώσει ο κόσμος ένα ακόμα κίνητρο”.