Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Έσπερος ΑΟΠΑ ο οποίος ηττήθηκε στην Πάτρα από τον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου με 74-77 με αποτέλεσμα να υποχωρήσει αρκετά στην βαθμολογία. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Βουρνάς, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι το άγχος ήταν αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο, ειδικά στο φινάλε με τους παίκτες του να μην έχουν καθαρό μυαλό.

«Ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου είναι μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες και δυστυχώς στο φινάλε που κρίθηκε το παιχνίδι μας έφαγε το άγχος. Έχουμε πει ότι στο γήπεδό μας δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττες. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο, χάρη στην πολύ καλή μας άμυνα, όμως στην συνέχεια μείναμε σε αυτό και ψάχναμε λύσεις για να κερδίσουμε μέσα από την επίθεση και όχι από την άμυνα όπως θα έπρεπε. Είναι πολλοί οι 77 πόντοι που δεχτήκαμε για εντός έδρας παιχνίδι. Με τέτοια επίδοση έχεις περισσότερες πιθανότητες να χάσεις από το να κερδίσεις» για να συνεχίσει:

«Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς τέτοια αντιμετωπίζουν και οι άλλες ομάδες. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας και για να βγούμε από την δύσκολη θέση στην οποία έχουμε περιέλθει».