Η ΑΕ Σαντορίνης, αναζητεί τρόπους να βρεθεί στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων, καθώς δεν τα έχει καταφέρει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην «ουρά» της βαθμολογίας. Η ομάδα των Κυκλάδων, την ώρα που αναζητά τον αντικαταστάτη του Χρήστου Κωνσταντινίδη στη θέση του επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας, μοιάζει να έχει κινηθεί για την απόκτηση δύο γνώριμων παικτών για την ίδια.

Ο λόγος γίνεται για τους Βαγγέλη Βουρτζούμη και Βαγγέλη Παπασταματίου. Αμφότεροι δεν έχουν βρει ομάδα από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και η Σαντορίνη μάλλον θα είναι ξανά ο τόπος κατοικίας τους, με τον πρώτο δε να παρακολουθεί την προσπάθεια της χθες (6/11) κόντρα στην Πεντέλη. Οι άνθρωποι του συλλόγου, έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 1996, φορώντας τότε την φανέλα του Παναθηναϊκού και θα θεωρηθεί μία σπουδαία προσθήκη, παρότι πριν λίγες μέρες (30/11) «έκλεισε» τα 47 του χρόνια.

Ο Παπασταματίου, από την πλευρά του, είναι ο «εκλεκτός» για τη θέση του σέντερ, όπου η Σαντορίνη χρειάζεται οπωσδήποτε κάποια προσθήκη, με τους Μίλος Σάκοτα και Στράτο Παπαδόπουλο να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εν λόγω ρόλου, ως φόργουορντ. Ο ίδιος, φέρεται να έχει ήδη έρθει σε συμφωνία και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μεταβεί στο πανέμορφο νησί.

Για το θέμα του προπονητή, προς το παρόν δεν υφίσταται κάποια πληροφόρηση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Πηγή: Sportcyclades.gr