Η Ένωση Ιλίου συνέχισε με τον ιδανικότερο τρόπο τη μέχρι τώρα πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας το απόγευμα της Κυριακής τον Κεραυνό Αιγίου για την 4η αγωνιστική και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο των νικών.

Το ενδιαφέρον βέβαια, πέραν του αποτελέσματος, στράφηκε και στην ιδιαίτερη στιγμή πριν την έναρξη του αγώνα. Η διοίκηση της Ένωσης Ιλίου θέλησε να τιμήσει τον πρώην παίκτη της, Βασίλη Μίχο, με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ομάδας, Φάνη Ψαρόπουλο να τον βραβεύει, σε μία ανάδειξη της συνεργασίας που υπήρξε στο παρελθόν. Μάλιστα, το κλίμα αρκετά φορτισμένο συναισθηματικά, μιας και όλοι έφεραν στη μνήμη τους την χρονιά που η Ένωση κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη Β’ Εθνική.

Η ομάδα από το Ίλιον εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει σχετικά:

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλίου τίμησε τον αθλητή του Κεραυνού Αιγίου, Βασίλη Μίχο, για την προσφορά του στον σύλλογο μας, καθώς πέτυχε την άνοδο στην Β΄Εθνική μαζί του τη σεζόν 2014-2015, αλλά και το ήθος του εντός και εκτός παρκέ, ενώ του ευχόμαστε όλοι μας κάθε ευτυχία στη ζωή του.

Ο Βασίλης Μίχος μίλησε για τη βράβευση του δείχνοντας το δέσιμο που είχε με την Ένωση Ιλίου και τους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστώ την Ένωση Ιλίου, την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο Γιώργο Λιώση για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν με τη βράβευση τους. Αισθάνθηκα σαν να γύρισα σπίτι μου. Έζησα μεγάλες στιγμές με την ομάδα, με αποκορύφωμα την άνοδο στην Β’ Εθνική. Η Ένωση Ιλίου είναι μια οικογένεια, η οποία εκπέμπει υγεία εντός και εκτός παρκέ. Ήμουν τυχερός στην καριέρα μου που πέρασα από αυτό το μεγάλο σύλλογο που θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι καλή μπασκετική σεζόν με υγεία στην ομάδα της Ένωσης Ιλίου και πάντα επιτυχίες γιατί το αξίζουν πραγματικά».