Η ήττα από το Πευκοχώρι άφησε την Ελευθερούπολη αρκετά πίσω στη μάχη της κορυφής στον 2ο όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής. Η διοίκηση των ηττημένων –φανερά εξοργισμένη από τα όσα έγιναν στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής- εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, με την οποία καταφέρεται εναντίον των δύο “γκρι” του αγώνα.

Αναλυτικά:

“Δυστυχώς για ακόμα μια φορά το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε. Οι ανεκδιήγητοι κύριοι με τα γκρι, ένας από του οποίους ήταν η κυρία Τζίμα έκαναν το θαύμα τους!

3 τεχνικές ποινές στην ομάδα μας όταν το ματς είναι στο 48-44 εκ των οποίων την τρίτη την δίνει σε παίκτη που μιλάει με την κυρία Τζίμα, ο δεύτερος διαιτητής από το κέντρο του γηπέδου χωρίς να ακούει καν την συζήτηση του αθλητή μας, και φάουλ με την διάφορα να πηγαίνει στους 17… 

Συν ότι εκκένωσαν το γήπεδο από τους φιλάθλους μας γιατί φοβήθηκαν ότι θα εισέρθουν στο γήπεδο φίλαθλοι της ομάδας μας και γιατί άκουσαν βρισιά από κάποιον φίλαθλο (μάλλον νόμισαν ότι ήταν στην εκκλησία, λόγω της ημέρας) σε ένα γήπεδο που δεν έχει κάγκελα (έχει σχοινί για κιγκλιδώματα πιασμένο σε κώνους) επιτρέποντας σε φιλάθλους και τον πρόεδρο της αντίπαλης να μείνουν μέσα στο γήπεδο και να υποστηρίζουν την ομάδα τους… με την αιτιολογία ότι είναι Διαιτητές! Οι δυο όμως από αυτούς ήταν άνω των 60!

Δυστυχώς δεν σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών μας, αλλά ούτε και την προσπάθεια την δικιά μας!! Μπράβο στον κύριο Σημιτόπουλο μπράβο και στην κυρία Τζίμα! Μας θύμισε τελικό κυπέλου μόνο που εκεί δεν θα μπορούσαν να παίξουν ποτέ στην ζωή τους!”