Η άνοδος του Ιωνικού Νικαίας στη Γ’ Εθνική αποτέλεσε τη δικαίωση των ανθρώπων της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν καθ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Οι διοικούντες των “μπλε” έχοντας ως όπλο την οικονομική και διοικητική οργάνωση κατάφεραν να εξασφαλίσουν ηρεμία του αγωνιστικού τμήματος με αποτέλεσμα την άνοδο.

Ο Δημήτρης Μισιακός παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας, ενώ μαζί του ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους και οι Σταύρος Φιλιππόπουλος, Χρήστος Ντακούλιας, Γιώργος Μπουρτσουκλής, Χρόνης Στουραϊτης και Γιάννης Καρτζόγλου. Εντός των επόμενων ημερών σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι παίκτες με τους οποίους θα γίνουν νέες συζητήσεις.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, στο στρατόπεδο των Νικαιωτών δεν υπάρχει βιασύνη για το παραμικρό. Οι προτάσεις παικτών από εθνικές κατηγορίες “πέφτουν βροχή” δημιουργώντας στους ανθρώπους της ομάδας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού οι επιλογές τους είναι πάρα πολλές, αλλά και άκρως ποιοτικές.

Σε κάθε περίπτωση στόχος για την επόμενη σεζόν είναι η διάκριση και η κατάληψη μίας εκ των πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο Νότου, και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν άπαντες στον Ιωνικό Νικαίας.