Το πρώτο μεταγραφικό “μπαμ” στη Γ’ Εθνική είναι γεγονός καθώς ο Παπάγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Τσιάκα, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αγία Παρασκευή (σε Β’ Εθνική και Α2). Οι “Στρατηγοί” δείχνουν, έτσι, ευθύς εξαρχής τις… άγριες διαθέσεις τους.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαγγέλη Τσιάκα. Ο 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε πέρυσι με τον ΚΑΠ στο πρωτάθλημα της Α2 όπου είχε 13,4 πόντους ανά παιχνίδι και σουτάροντας με ποσοστό της τάξης του 45% (44/97) πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων. Με το συγκεκριμένο ποσοστό ήταν τέταρτος (4ος) στη σχετική στατιστική λίστα της περσινής Α2“.

“Βρήκα κίνητρο στον Παπάγου”

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παπάγου, λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του, δήλωσε: “Για μένα είναι μία νέα αρχή σε άλλη κατηγορία, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνάμεών μου. Αυτό που ανέκαθεν με ενδιέφερε ήταν να αγωνίζομαι σε ομάδα που να έχει στόχους ώστε να βρίσκω κίνητρο. Αυτό το βρήκα στον Παπάγου και ελπίζω σε μία σεζόν γεμάτη υγεία, νίκες και κυρίως όμορφες στιγμές κάνοντας παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας μας”.