Η ΓΕ Αγρινίου απένειμε τα εύσημα προς το φίλαθλο κοινό της ομάδας, αφού η παρουσία του ήταν εξαιρετική και βοήθησε την ΓΕΑ στο ματς με την Αναγέννηση Λαμίας, αν και οι γηπεδούχοι λύγισαν στην παράταση.

Ωστόσο, η διοίκηση ευχαρίστησε τους φιλάθλους της και τους προσκαλεί να στηρίξουν την ομάδα και στο επερχόμενο ματς στο Αγρίνιο (7/11) με αντίπαλο την Νίκαια Λάρισας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«H οικογένεια της Γ.Ε.Αγρινίου αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη, τη συμπεριφορά, και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Λαμίας όπου η ομάδα μας λύγισε στην παράταση μετά απο μια συγκλονιστική αναμέτρηση.

Μία ατμόσφαιρα, που αποτέλεσε διαφήμιση για την πόλη και την καλύτερη απόδειξη ότι το Αγρίνιο είναι  στο πλευρό της Γυμναστικής Εταιρείας αναγνωρίζοντας την προσφορά της στον αθλητισμό, στο μπάσκετ, στη νεολαία και στην κοινωνία γενικότερα.

Με αφορμή την συγκινητική παρουσία στο παιχνίδι με την Λαμία, καλούμε τους φιλάθλους της Πόλης να δώσουν το παρών εκ νέου στο κρισιμο παιχνίδι της Κυριακής 7 Νοεμβρίου που δίνει η ομάδα μας με την Νίκαια 2012 Λάρισας.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να φτάσουμε στην νίκη.Είστε η δύναμη μας.Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.»