Το απόγευμα της Κυριακής (27/3), ο ΦΟ Βροντάδου έδινε τον πιο κρίσιμο -μέχρι τον επόμενο τουλάχιστον- κρισιμότερο αγώνα της σεζόν και ίσως της ιστορίας του, με τον Τελεθριακό να φτάνει στη Χίο με έναν και μόνο στόχο -το διπλό που θα του χάριζε την απαραίτητη παράταση ζωής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά και μια νίκη αυτοπεποίθησης εν όψει της συνέχειας στη μάχη για τη σωτηρία.

Και πράγματι, η αρμάδα από τη βόρεια Εύβοια βρέθηκε σε πολύ καίριο μομέντουμ και με κύριους πρωτεργάτες τους Γκρινιάρη και Γκιζόγιαννη -που τελείωσαν το ματς με 50 κοινούς πόντους- να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι τέλους.
Στο φινάλε όμως, δεν τα κατάφερε και λύγισε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με τη Γ’ Εθνική και για την επόμενη σεζόν.
Και ο κύριος λόγος δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Γεωργούτσο!

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος σκόρερ -που διανύει αφενός μια εξαιρετική σεζόν αλλά και ένα συναρπαστικό φεγγάρι τελευταία- τελείωσε την αναμέτρηση με 32 ολόκληρους πόντους και έκανε εν ολίγοις… σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της συνάντησης να βρει το αντίδοτο στο δηλητήριο με το οποίο την πότιζε!
Ταυτόχρονα όμως, βίωσε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση κόντρα στον οργανισμό της Ιστιαίας, με τον οποίο φέτος τα πήγε εξαιρετικά καλά σε 3 ματς.

Ουσιαστικά, όσο αγωνιζόταν ακόμα με τα χρώματα του Πικερμίου, το οποίο και βοήθησε όσο λίγοι να εκκινήσει ένα εκπληκτικό σερί που από τη ζώνη του υποβιβασμού το έφερε στην παραμονή αρκετά νωρίς, είχε αντιμετωπίσει δις τον Τελεθριακό.
Σε αυτά τα ματς μέτρησε εν τέλει από μια νίκη και από μια ήττα (στην Ιστιαία) αλλά και 33 συνολικά πόντους (16.5 κατά μέσο όρο), ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο τελευταίο χρονικό -στη νίκη δηλαδή με 82-81 στην παράταση- παιχνίδι ήταν ο άνθρωπος που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι λίγο πριν το φινάλε!

Γενικότερα δε, σε τρία ματς αριθμεί αθροιστικά 65 πόντους και κατά μέσο όρο 22, ενώ την ίδια στιγμή έχει πετύχει 2 νίκες σε αυτό το διάστημα (67% επιτυχία).

Αναλυτικά τα νούμερά του απέναντι στον Τελεθριακό:

24/10/2021: Τελεθριακός – Πικέρμι 83-72/ 15 πόντοι
6/2/2022: Πικέρμι – Τελεθριακός 82-81 παρ./ 18 πόντοι
27/3/2022: ΦΟ Βροντάδου – Τελεθριακός 76-71/ 32 πόντοι