Η άνοδος στη Γ’ Εθνική κατηγορία φαίνεται πως είναι μόνο… η αρχή για τον Αριστοτέλη Φλώρινας. Κι αυτό γιατί οι νεοφώτιστοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν (πολύ) ψηλά τον πήχη στο επόμενο πρωτάθλημα στοχεύοντας… στην κορυφή. Η ομάδα του Παντελή Μαυρουδίου έχει ήδη ολοκληρώσει τρεις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις καθώς έχει κάνει δικούς της παίκτες εγνωσμένης αξίας στις “μικρές” κατηγορίες.

Ο λόγος για τους Μάνο Παπαδημητρίου, Παύλο Σιδέρη και Δημήτρη Γούλιο, οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα του Αριστοτέλη Φλώρινας τη νέα σεζόν ανεβάζοντας σημαντικά την ποιότητα του ρόστερ. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μέλος της ομάδας είναι εδώ και ένα χρόνο ο Σπύρος Κέκελης, ένας γκαρντ με… πολλά χιλιόμετρα στις εθνικές κατηγορίες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σταματούν, όμως, εδώ αφού ο μεγάλος μεταγραφικός τους στόχος είναι άλλος. Και πιο συγκεκριμένα… ο Φοίβος Γυμνόπουλος. Ο πολύπειρος παίκτης αποτελεί το μεγάλο στοίχημα των νεοφώτιστων, οι οποίοι του προσφέρουν γη και ύδωρ προκειμένου να τον ντύσουν στα “μπλε”, ενώ κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που προκύπτει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Το… πρέσινγκ που του ασκούν είναι έντονο τις τελευταίες ημέρες, με τον Σπύρο Κέκελη να συμμετέχει και ο ίδιος στο “ψηστήρι” αφού είναι μεγάλη η επιθυμία του να τον έχει στο πλευρό του τη νέα χρονιά.