Μετά την εμφατική της νίκη με 95-68 επί των Διοσκούρων Κοζάνης, η ΑΕΛ έγινε και επίσημα ομάδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Η απίστευτη πορεία των παικτών του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η οποία σήμερα μετρά 23 νίκες και μόλις μία ήττα σε 24 αγώνες για τον πρώτο όμιλο του Βορρά, δε θα μπορούσε παρά να επιβραβευθεί με την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου, και μάλιστα από τη θέση της κορυφής, καθώς ακόμη κι αν πραγματοποιήσει δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, με ταυτόχρονες νίκες του Αιόλου Αστακού, υπερτερεί αυτού στην ισοβαθμία.

Το εντός έδρας ματς με τη Σιάτιστα, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους Θεσσαλούς να πανηγυρίσουν το μεγάλο γεγονός της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του προβιβασμού στην τρίτη τη τάξει κατηγορία, με τη διοίκηση του συλλόγου να απευθύνει κάλεσμα στο κοινό, προκειμένου να συμμετάσχει κι αυτός στο «πάρτι» της αγαπημένης του ομάδας με… ιερό σκοπό. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης θα διατεθούν τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ καλεί όλους τους φιλάθλους της να γιορτάσουν μαζί της την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Μπάσκετ για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου. Την Κυριακή στις 6 μ.μ. στο κλειστό του Αλκαζάρ για την 25η αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Γ.Σ.Σιάτιστας με φόντο το τρόπαιο του Πρωταθλήματος το οποίο θα απονεμηθεί με τη λήξη του ματς. Παράλληλα με τη διεξαγωγή του αγώνα θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων, ειδών παντοπωλείου, φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Συσσιτίου και του Κοινωνικού Φαρμακείου, των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, που εξυπηρετούν καθημερινά πλήθος συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ας είμαστε παρόντες σε αυτή τη γιορτή ώστε να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους πρωταθλητές μας».