Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς είναι μια ομάδα που η λέξη «οργάνωση» την διακρίνει σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της. Οι άνθρωποι του συλλόγου, όμως, δεν έχουν μείνει εκεί. Εχουν μετατρέψει και σε μια μεγάλη γιορτή με πολλά χάπενινγκς τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας έτσι ώστε ο κόσμος τους μα ειδικά τα παιδιά που έρχονται στους αγώνες να τα χαρεί με την ψυχή του.

Από την γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει αυτές τις άγιες μέρες και ο Αγιος Βασίλης.

Στο εντός έδρας παιχνίδι (16/12) του Απόλλωνα Καλαμαριάς απέναντι στην Ασπίδα Ξάνθης, ένας ξεχωριστός Άγιος Βασίλης έδωσε το παρών στο γήπεδο. Ηταν εκεί για να δώσει την γιορτινή νότα των ημερών και όχι μόνο. Ο Αγιος Βασίλης του Απόλλωνα Καλαμαριάς έδωσε το παρών στην παιδική κερκίδα των μικρών αθλητών του συλλόγου και μοίρασε σοκοφρέτες στα παιδιά. Μα το μενού είχε κι άλλα. Στο ημίχρονο του αγώνα κληρώθηκαν δώρα για τα παιδιά.

Μέσα σε όλα οι λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες του συλλόγου οι 5χρονοι παίκτες της κατηγορίας «baby»  έπαιξαν μπάσκετ στο κέντρο του γηπέδου και φυσικά αποθεώθηκαν από τον κόσμο, ενώ στον αγώνα υπήρχαν και cheerleaders.

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ “ΓΙΟΡΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΓΙΟΡΤΗ” ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ