Μετά την αποχώρηση του Νίκου Πέττα, που κατηφόρισε για τον Πειραιά και τον πρωτοπόρο της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Φοίνικα, ο Ίκαρος έχει βρει στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαδιονυσίου τον απόλυτο ηγέτη του στα επιθετικά δρώμενα, με τον ικανό γκαρντ να έχει πάρει φωτιά από τον περασμένο πλέον Φεβρουάριο.

Όπως άλλωστε έχουμε αναφέρει ξανά, ο 26χρονος shot maker διανύει μια εξαιρετική σεζόν της τάξης των 21 πόντων (20 από την αποχώρηση Πέττα) και των 3 εύστοχων τριπόντων κατά μέσο όρο (3.5 από την αποχώρηση Πέττα), έχοντας βρει πλέον περισσότερο χρόνο και ουσία στην περιφέρεια της αρμάδας από την Καλλιθέα, την οποία είχε οδηγήσει εκ του ασφαλούς σε 3 συναπτές επιτυχίες μετά τις δύο αποτυχίες με ΑΟ Δάφνης και ΑΟΝΣ «Ο Μίλων» μέχρι και το μεσημέρι της περασμένης πλέον Κυριακής (13/3).

Τότε, ο γενικότερα φέτος δυσκολοκατάβλητος παρά τις πάμπολλες απουσίες Τελεθριακός έβαζε δύσκολα στον Ίκαρο για κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο, με την ομάδα της Ιστιαίας να παρουσιάζεται εξαιρετικά ανταγωνιστική παρά τα προβλήματά της για άλλο ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν τοπ-3 αντίπαλο στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Ωστόσο, ο Παπαδιονυσίου ήταν εξαιρετικά ασταμάτητος εκείνη την ημέρα και… κατασπάραξε τους φιλοξενούμενους, οδηγώντας τον σύλλογο του σε άλλη μια επιτυχία καθώς και στην άνοδο -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της λίγκας μαζί με τον γειτονικό Μίλωνα.

Συγκεκριμένα, μέτρησε 35 ολόκληρους πόντους με 10 εύστοχα τρίποντα, με το 86% δηλαδή των συνολικών του πόντων να επέρχονται από την περίμετρο, από όπου ήταν εν γένει… καυτός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης!
Προφανώς, αυτή του η επίδοση από μακρινή απόσταση είναι και η κορυφαία του στη φετινή σεζόν -ξεπερνώντας τα 5 που είχε σκοράρει κόντρα στο Κορωπί-, ενώ την ίδια στιγμή και αναφορικά με το σκοράρισμά του πέρασε κατά έναν πόντο τους 34 που είχε πετύχει στο ντέρμπι με την Δάφνη.
Αυτή ήταν και η 5η φορά που ξεπερνάει το φράγμα των 20 πόντων αλλά και η 10η που ξεπερνάει εκείνο των 15 πόντων.

Αναλυτικά οι 5 κορυφαίες επιδόσεις του:

Πλέον λοιπόν, αγγίζει τους 22 πόντους κατά μέσο όρο συνολικά, ενώ μόνο στο 2022 αριθμεί 23 αλλά και 5 εύστοχα τρίποντα σε πέντε εμφανίσεις (4-1 ρεκόρ) -σε μια πολύ παραγωγική σεζόν τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, που αντικρίζοντάς τον σε τέτοια… ημιάγρια κατάσταση δεν παύει να ονειρεύεται μέχρι τέλους την άνοδο στη Β’ Εθνική αφενός παρά την πρωτοκαθεδρία του Μίλωνα και το δικό της ρεπό την επόμενη εβδομάδα αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα με Πικέρμι (εντός), ΒΑΟΛ (εκτός) και Δάφνη (εντός)…