Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε για τη νέα σεζόν ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος μετά από δύο σερί υποβιβασμούς και την παρουσία του πλέον στην Γ’ Εθνική, θέλει να κάνει ένα restart και να επιστρέψει στις ανώτερες κατηγορίες.

Αυτό επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις και ο Δημήτρης Γκίμας, ο οποίος προσπάθησε να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και να βάλει στο κλίμα τις νέες προσθήκες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξεκινάμε τη χρονιά με πολλή όρεξη και μεγάλη αισιοδοξία. Μετά τις δύο τελευταίες σεζόν που χαρακτηρίστηκαν από διαδοχικούς υποβιβασμούς, είμαστε εδώ γεμάτοι πίστη και ενέργεια για μια χρονιά διαφορετική από τις προηγούμενες. Το μυστικό της ύπαρξης της ομάδας παρά τους υποβιβασμούς των δύο τελευταίων ετών είναι η δύναμη της παρέας ή καλύτερα της οικογένειας, που είμαστε, καθώς επίσης η διοικητική αυτοτέλεια και δυναμική».

Αναφορικά με τους στόχους για τη σεζόν 2017-2018, τόνισε: «Δεν το κρύβουμε ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός αγωνιστικού κορμού πάνω στον οποίο θα βασιστούμε και τα ερχόμενα χρόνια. Θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα συνέπειας και πειθαρχίας και θα χύσουμε τόνους ιδρώτα για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις 15 Οκτωβρίου, ούτως ώστε να παίξουμε ελκυστικό και συνάμα αποτελεσματικό μπάσκετ. Ευχόμαστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα με την ίδια θέρμη όπως και τα προηγούμενα χρόνια και είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια της τύχης, που τόσο μας γύρισε την πλάτη τα προηγούμενα χρόνια, το τέλος της σεζόν θα μας βρει όλους να χαμογελάμε».