Στην επίσημη σελίδα της ΑΕΕΠ Χαλκίδας μίλησε ο Σωκράτης Γκιζογιάννης. Ο φόργουορντ της ομάδας μίλησε για τη φετινή πορεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία και τόνισε πως όλοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό.

Πιο αναλυτικά:

“Φέτος έγινε μια νέα προσπάθεια με σκοπό την δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας που θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Δημιουργήθηκε ένα εντελώς καινούργιο σύνολο με 10 νέους αθλητές με αποτέλεσμα η ομάδα να αρχίσει από την αρχή μια καινούργια προσπάθεια .
Η έλλειψη κάποιων αθλητών και οι τραυματισμοί έκαναν πολύ δύσκολη την προετοιμασία της ομάδας με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί αυτή με 8 άτομα στο γήπεδο σε καθημερινή βάση .
Αρχίζοντας το πρωτάθλημα εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι και όλα τα προβλήματα που είχε η ομάδα από το καλοκαίρι δυστυχώς έβγαιναν στο παρκέ.
Εκεί είχαμε την πρώτη αλλαγή προπονητή και χρειαστήκαμε ένα διάστημα προσαγωγής στις ανάγκες του νέου προπονητή.
Στα δύο τελευταία ματς δείξαμε ότι αρχίζουμε σιγά σιγά και πατάμε στα πόδια μας , να υπάρχει εκτός από αγωνιστική και μία ψυχολογική ανοδική τάση
και αυτό μας έδωσε δύναμη για το μέλλον.
Μετά το παιχνίδι με την Ρόδο , παιχνίδι στο οποίο πετύχαμε μια «επαγγελματική¨ νίκη ψυχολογίας, είχαμε και την δεύτερη αλλαγή προπονητή με αποτέλεσμα η ομάδα να χρειάζεται ένα νέο διάστημα προσαγωγής.
Όμως αυτά γίνονται συχνά πλέον στο μπάσκετ και πρέπει να μένουν πίσω γιατί την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη Θήβας, ο όποιος εμφανίζεται πολύ δυνατός στο γήπεδο του, σε μια πολύ καυτή έδρα.
Εύχομαι από εδώ και πέρα στην ομάδα μου όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα και βρίσκοντας την αγωνιστική μας ταυτότητα, άπαντες θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς και θα διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει.
Το σίγουρο είναι ότι παρόλο που άλλαξαν ήδη δύο προπονητές , εμείς παραμένουμε μία οικογένεια μία παρέα , και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος”.

Φώτο: stereabasket.gr