Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια, που η Νίκη Αμαρουσίου έχει να δώσει την φετινή σεζόν, όρισε αυτό με τον Κεραυνό Αιγίου ο Δημήτρης Γκόφας. Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αυριανό της αντίπαλο, εξαίροντας τη δυναμική της έδρας του. Γι’ αυτό το λόγο, πιστεύει πως, προκειμένου να φύγει νικήτρια από το Αίγιο, εκτός του γεγονότος ότι οφείλει να είναι συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πρέπει να φτάσει και σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γκόφας:

«Η αναμέτρηση κόντρα στον Κεραυνό Αιγίου είναι δίχως αμφιβολία μια απ” τις πιο δύσκολες που έχουμε να δώσουμε τη φετινή χρονιά, ενώ κρύβει και αρκετούς κινδύνους, κάτι που ισχύει εξάλλου για κάθε εκτός έδρας ματς. Ο Κεραυνός, μέσα στο Αίγιο παραμένει αήττητος και παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατός και σοβαρός, αντλώντας μεγάλη δύναμη από την έδρα του. Έχει μεν μικρό ροτέισον, αλλά οι παίκτες του είναι ιδιαίτερα ποιοτικοί, πολύ έμπειροι και εντός έδρας παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι, ενώ διαθέτει και έναν εξαιρετικό προπονητή με τεράστια εμπειρία που έχει αποδείξει την αξία του.

Οι αυριανοί μας αντίπαλοι ξέρουν πολύ καλά πώς να παίρνουν τα αποτελέσματα στο γήπεδό τους, γι” αυτό και απ” τη μεριά μας δεν φτάνει μόνο να εμφανιστούμε σοβαρότατοι, αλλά θα πρέπει να φτάσουμε και σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Διαφορετικά θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα… Πάντως, διαθέτουμε και την εμπειρία και το επίπεδο, αλλά και την ποιότητα για να τα καταφέρουμε».