Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου καθώς επικράτησε στην έδρα του με 68-58 του πρωτοπόρου Έσπερου ΑΟΠΑ με τον Δημήτρη Γκόφα στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι να τονίζει ότι η νίκη από μόνη της δεν σημαίνει απαραίτητα και κάτι, καθώς στόχος του είναι η ομάδα του να παρουσιάζεται σταθερή σε ότι κάνει:

«Προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στο δυνατό σημείο του παιχνιδιού του Έσπερου, γνωρίζοντας ότι είναι το γρήγορο παιχνίδι. Έτσι, και εμείς τους χτυπήσαμε με το ίδιο τους το όπλο, παίζοντας πολύ γρήγορα, και ήταν κάτι στο οποίο δουλέψαμε όλη την διάρκεια της εβδομάδας πριν το παιχνίδι. Το γρήγορο μας παιχνίδι οδήγησε τον Έσπερο σε αρκετά λάθη, και γνωρίζοντας ότι το μπάσκετ είναι και άθλημα ψυχολογίας καταφέραμε να την αποκτήσουμε μέσα από το παιχνίδι και κερδίσαμε».

Για το αν ο τραυματισμός του Σταύρου Δανιήλ συσπείρωσε την ομάδα του, και ποιο είναι το ταβάνι του Απόλλωνα: «Εμείς θέλουμε να επιστρέψει το συντομότερο ο αρχηγός μας κοντά μας. Αναφορικά με το ταβάνι της ομάδας να σας πω την αλήθεια αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Σίγουρα τα παιδιά έχουν πολύ διάθεση και κάθε ημέρα δουλεύουμε πολύ σκληρά.

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη για την συνέχεια: «Δεν θεωρώ ότι η συνέχεια έχει να κάνει με την νίκη ή με την ήττα, εμείς προσπαθούμε να είμαστε σταθεροί σε αυτό που κάνουμε. Σίγουρα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά δεν πρέπει να φεύγουμε εκτός των στόχων που έχουμε θέσει. Δηλαδή, να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας, και να χτυπήσουμε όσα παιχνίδια μπορούμε εκτός έδρας