Νίκη με την οποία «αγκάλιασε» τη σωτηρία πέτυχε ο Γλαύκος την Τετάρτη στην έδρα του Δίωνα Κυπαρισσίας, σε ένα συγκλονιστικό ματς, το οποίο κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης.

Η ομάδα του Σπύρου Γκοργκόλη επικράτησε με 88-80 και είχε μία τετράδα-φωτιά στην επίθεση, η οποία έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και επί της ουσίας έκανε τη διαφορά, για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των Αχαιών.

Ο Παναγιώτης Διαμαντόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ του Γλαύκου και συνολικά της μάχης στην Κυπαρισσία, με 22 πόντους και 2 τρίποντα, ενώ ο Δημήτρης Τσακίρης προσέθεσε ακόμα μία ηγετική εμφάνιση, με 18 πόντους, όντας το σημείο αναφοράς της ομάδας που «χτίστηκε» το περασμένο καλοκαίρι.

Σημαντικές λύσεις έδωσε και ο Φίλιππος Ροκανάς, με 3 τρίποντα και 19 πόντους, ενώ μεστό παιχνίδι πραγματοποίησε και ο Τάσος Παλλαδινός, που είχε 10 πόντους, αν και δεν διακρίνεται συνήθως στο σκοράρισμα, αλλά στις πολλές «δουλειές» που κάνει στο παρκέ.

Οι 4 παίκτες είχαν τους 69 από τους 88 πόντους της σπουδαίας νίκης επί της ομάδας του Χρήστου Μυριούνη και δικαίωσαν τον πατρινό coach.

Άλλωστε ο Σπύρος Γκοργκόλης πίστεψε στο νεανικό σύνολο που έχει δημιουργήσει και ήταν βέβαιος ότι η φετινή συνταγή θα πετύχει και όλα πηγαίνουν περίφημα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.