Ολοκληρώθηκε η πέμπτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και το Basketblog.gr σας παρουσιάζει την κορυφαία πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής από τους δύο ομίλους του Νότου.

1ος Όμιλος

1. Χρήστος Ντακούλιας (Αιγάλεω)

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν απολαυστικός κόντρα στην Ακράτα καθώς σταμάτησε στους  25 πόντους έχοντας σκοράρει δύο τρίποντα και οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή και στη νίκη.

2. Νίκος Μπουργανός (Ηλυσιακός)

Ο νεαρός γκαρντ που τα τελευταία χρόνια ολοένα και βελτιώνεται, απέδειξε την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα σε άλλο ένα παιχνίδι, σημειώνοντας στη νίκη του Ηλυσιακού κόντρα στη Κηφισιά 26 πόντους με δύο τρίποντα.

3. Γιώργος Μούκας (Κεραυνός Αιγίου)

Μαζί με τον Αγγελόπουλο, ήταν οι δύο πρωταγωνιστές του αγώνα του Κεραυνού Αιγίου κόντρα στον Λέοντα, με τον Μούκα να ολοκληρώνει το ματς με 18 πόντους και δύο τρίποντα.

4. Βαγγέλης Μπαλάφας (Μεγαρίδα)

Ο έμπειρος φόργουορντ, ο ειδικός των ανόδων, μίλησε στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό ΝΦ οδηγώντας την ομάδα των Μεγάρων στη νίκη και στη διατήρηση του αήττητου με τους 17 πόντους και τα τρία τρίποντα.

5. Ανδρέας Οικονομόπουλος (Αχαγιά)

Ο 24χρονος ψηλός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο τοπικό ντέρμπι με τον Έσπερο, καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι με τους 18 πόντους που σκόραρε.’

Προπονητής: Γιώργος Μάνταλος (Μεγαρίδα)

 Παρότι η ομάδα του βρισκόταν βρισκόταν με την πλάτη στο τοίχο στο πρώτο δεκάλεπτο (17-32), κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και να παραμείνει αήττητη, με τον Μάνταλο να παίρνει ένα μερίδιο της επιτυχίας αυτής.

2ος Όμιλος

1. Άγγελος Μάτος (Λοκρός Αταλάντης)

 Ο Άγγελος Μάτος που ανανέωσε για 6η χρονιά στο Λοκρό το φετινό καλοκαίρι, συνεχίζει να είναι εξαιρετικός και πετυχαίνοντας 25 πόντους με 4 τρίποντα, «εκτέλεσε» την Καλλιθέα στη Ρόδο.

2. Γιάννης Γκρινιάρης (Ερμής Σχηματαρίου)

Ο 34χρονος γκαρντ πραγματοποίησε μεγάλο παιχνίδι στη Νίκη του Ερμή επί του Ίκαρου Ν. Σμύρνης, σταματώντας στους 27 πόντους ενώ είχε παράλληλα και ένα τρίποντο.

3. Σωκράτης Γκιζόγιαννης (ΑΕΕΠ Χαλκίδα BC)

 Η ΑΕΕΠ πήρε μεγάλο διπλό στην Αγία Παρασκευή κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον την ΚΑΠ, με τον Σωκράτη Γκιζόγιαννη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 21 πόντους και δύο τρίποντα.

4. Δημήτρης Καραδολάμης (Κορωπί)

 Το Κορωπί πήρε σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του αήττητου μέχρι εκείνη τη στιγμή Αργοναύτη, με τον 28χρονο φόργουορντ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μιχάλη Κακιούζη με 22 πόντους ενώ είχε και ένα τρίποντο.

5. Αλέξανδρος Σπανός (ΕΦΑΟΖ)

 Ο 27χρονος παίκτης που έχει κάνει μια τεράστια διαδρομή στο χώρο, ήρθε στον ΕΦΑΟΖ για να τον καθοδηγήσει στην προσπάθεια που γίνεται στην επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική. Κόντρα στα Μελίσσια ο έμπειρος παίκτης πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση τελειώνοντας το παιχνίδι με 23 πόντους και πέντε τρίποντα στη τεράστια νίκη της ομάδας του.

Προπονητής: Μιχάλης Κακιούζης (Κορωπί)

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Κορωπίου συνδυάστηκε με ένα πολύ σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του Αργοναύτη και με τον ίδιο να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο την καριέρα του ως πρώτος προπονητής σε ανδρική ομάδα.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Koropi BC